Qui som

 • Setembre 2012

  Neix Artesans com a empresa especialista en WordPess
 • Desembre 2012

  Ens traslladem a la nostra primera oficina a Barcelona
 • Maig 2013

  Comencem a crèixer amb nous treballadors, arribant fins als sis especialistes en WordPress de l’equip actual
 • Gener 2015

  Artesans s’integra amb Omitsis com a departament de WordPress
 • Juny 2016

  Ens traslladem a les oficines actuals (l’anterior se’ns quedava petita!)
 • Avui

  Primer contacte amb tu

Somos Artesans, el equipo de WordPress de Omitsis Consulting

Nascuda el 2012, Artesans ofereix serveis de programació especialitzats en WordPress i basats a Barcelona, tot i que amb vocació i abast internacional. Gràcies a l’experiència i els coneixements del nostre equip, als projectes desenvolupats, a la relació amb clients de primer nivell i a l’altíssima implicació amb la comunitat de desenvolupadors de WordPress, Artesans s’ha convertit en l’agència líder en serveis de WordPress a Catalunya, i una de les més reconegudes a nivell estatal.

A Artesans tenim dues passions: Internet i la feina ben feta. El nostre objectiu en cada projecte és donar-li al client el millor dels dos mons: les infinites possibilitats de les últimes tecnologies, i el carinyo per el producte dels artesans.

quien1

Som especialistes en desenvolupament web sota WordPress. Coneixem aquesta eina a la perfecció i sabem adaptar-la a qualsevol necessitat dels nostres clients. Treballem de forma exhaustiva a tots els nivells: disseny personalitzat, programació, maquetació, optimització per a buscadors (SEO), rendiment (WPO), seguretat, funcionalitats fetes a mida… A més, som organitzadors de la WordPress MeetUp Barcelona i de la WordCamp Barcelona.

Laura Agustí

Joan Artés

Mireia Chaler

Ángel Pérez

contacta rápidamente

  Nombre

  Correo electrónico

  Cuéntanos tu proyecto detalladamente ¡seguro que te podemos ayudar!

  Acepto las políticas de privacidad


  Responsable de los datos: Omitsis Consulting SL. Finalidad de los datos: Comunicación comercial y gestión de proyecto. Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en Omitsis Consulting S.L. (UE). Derechos: En cualquier momento puedes consultar, modificar o eliminar tu información.

  dinos hola!

  +34 931 720 287

  contacto@artesans.eu